Η πρεμιέρα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ στο κατάμεστο Ζάππειο

Η υπέρλαμπρη προβολή του HIGH FIDELITY του Στίβεν Φρίαρς σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιρινού κινηματογραφικού μας ταξιδιού, που θα φωτίσει με υπέροχο σινεμά όλη την Αθήνα, από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο.

Από το cinemagazine.gr
Η πρεμιέρα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ στο κατάμεστο Ζάππειο

 

Με περισσότερους από 1000 θεατές σήκωσε αυλαία χθες το βράδυ το αγαπημένο Φεστιβάλ στο Ζάππειο Μέγαρο.

✨ Το κοινό που κατέκλυσε τον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου καλωσόρισαν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας και η εκπρόσωπος του ΟΠΑΝΔΑ, Ίρις Ζαχμανίδη ενώ με την παρουσία τους φώτισαν την εορταστική εκδήλωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του @ΕΚΟΜΕ, Λεωνίδας Χριστόπουλος, οι ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κώστας Φαλελάκης και Αλέξανδρος Πέρρος και η τραγουδίστρια Idra Kayne. 

🙏 Ευχαριστούμε τη σινεφίλ μπύρα Fischer, που συνοδεύει δροσιστικά τις εκδηλώσεις του καλοκαιρινού θεσμού. 

📸 credits: Κυριακή Φραγκιαδάκη

📍Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε αύριο Τετάρτη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (στη συμβολή με την οδό Παρθενώνος), για να δούμε ξανά μετά από δεκαετίες μια από τις πιο θρυλικές ταινίες των 80s: τις 48 ΩΡΕΣ, με τον Έντι Μέρφι και τον Νικ Νόλτε σε ολοκαίνουργια ψηφιακή αποκατάσταση!

Είσοδος ελεύθερη, κεράσματα από τη @fischerbeer και σημαντική συμβουλή να σπεύσετε νωρίς για να εξασφαλίσετε θέση.

@dei.gr @opanda.gr @athensfilmfestival #aoaff14

Χρόνια πολλά Νικόλ Κίντμαν! Οι καλύτερες ερμηνείες τηςΨήφος στο Σινεμά: 10+1 ταινίες για τις εκλογές, τις διαδικασίες και τα παρασκήνια